Пеевски се явява в няколко роли едновременно той е не само

...
Пеевски се явява в няколко роли едновременно той е не само
Коментари Харесай

Евроатлантикът Пеевски отиде при посланика на Украйна: Готви нови мерки срещу Путин

Пеевски се явява в няколко функции по едно и също време той е не единствено на представител на " сглобката ", неин критик и поддръжник, само че и пръв евроатлантик в страната.

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски се срещна с украинския посланик Олеся Илашчук.

Украинският дипломат благодари персонално на ръководителя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и на Движение за права и свободи за проактивната позиция в поддръжката на Украйна срещу незаконния путински режим от страна на България, оповестиха от Движение за права и свободи, съобщи Дарик.

Специален акцент беше подложен върху ограниченията за преустановяване на всички стопански действия, които генерират милиардни облаги, с които се финансира съветската армия и частни военни компании като „ Вагнер “. Аферата „ Лукойл “ би трябвало да бъде разкрита и всички забъркани да понесат отговорност, безапелационен бе Делян Пеевски.

Той акцентира, че за прекратяване на всички възможности за заобикаляне на европейските наказания и въздействие на Русия, за финансиране на военната акция в Украйна, ще сезира прокуратурата за определяне на цялостния размер на закононарушенията на длъжностни лица против глобите. Прокуратурата и ДАНС би трябвало да се намесят в тази чудовищна интернационална спекулация „ Лукойл “, е мнението на ръководителят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Той е уверил дипломат Илашчук, че ще бъде настойчив до дъно в дейностите си, за гарантиране на спазването на глобите, запазването на националния и европейския суверенитет и основаването на безспорна неспособност от страна на висши държавни служители да си затварят очите пред тези рискови злоупотреби.

Пеевски осведоми дипломат Илашчук, че ще сезира прокуратурата и ДАНС за митническите данни за експорт и импорт на петролни артикули, създадени от съветски нефт, с генезис „ Лукойл “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР